Вибір назви для нового кросовера SEAT

Вибір назви для нового кросовера SEAT

07 серпня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

На другому етапі ініціативи #SEATseekingName 10 130 надісланих пропозицій скоротили до дев'яти, щоб 12 вересня обрати з них фіналістів. Третій кросовер компанії, що з'явиться наступного року, носитиме назву однієї з іспанських місцин: Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco, Teide.

Ці назви пройшли три експертні перевірки за участі представників SEAT, агенції з неймінгу та фахівців з питань інтелектуальної власності:

  1. Цінності SEAT і характер продукту. Спочатку відбирали імена, здатні передати цінності бренду та вдачу нового кросовера, більшого за Ateca й Arona.
  2. Милозвучність. Спеціалісти з неймінгу залишили назви, які легко вимовляються різними мовами і не викликають неприємних асоціацій.
  3. Правові питання. Врешті експерти з питань інтелектуальної власності перевірили, чи не зареєстровані імена іншими брендами.

Відтак SEAT сформує фокус-групи на провідних ринках Європи і проведе тести у різних країнах, щоб визначити принаймні трьох фіналістів.

Президент SEAT Лука де Мео (Luca de Meo) розповів про те, скільки людей долучилися до ініціативи: «Кількість учасників промовиста - 130 000 людей зі 106 країн. Нас тішить такий жвавий відгук на проект. Бренд став ближче до іспанців і фанів з усього світу. Дякуємо кожному, хто зареєстрував пропозицію. Невдовзі усі ми дізнаємося ім'я нового кросовера SEAT».

Список фіналістів оприлюднять 12 вересня під час прес-конференції на Франкфуртському автосалоні. Відтоді й до 25 вересня всі можуть голосувати за вподобану назву на seat.com/seekingname і seat.es/buscanombre. Виграє ім'я з найбільшою кількістю голосів. Назва нового кросовера SEAT стане відома до 15 жовтня.

За всю історію бренда люди вперше обирають ім'я моделі. SEAT традиційно називає автомобілі за іспанськими топонімами: від Ronda у 1982 до Arona, презентованої у Барселоні 26 червня.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація