Volkswagen Beetle отримав дуже дивний тюнінг

Volkswagen Beetle отримав дуже дивний тюнінг

29 липня 2023
0

У США на продаж виставили незвичайний Volkswagen New Beetle 2000 року. Автомобіль отримав тюнінг у стилі трансформерів. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Volkswagen New Beetle отримав новий футуристичний обвіс, виготовлений на замовлення. Впізнати оригінальний автомобіль можна тільки за силуетом.

Спереду з'явилися нові L-подібні фари. У передній частині також можна помітити повітрозабірник і логотип автоботів (протагоністи вигаданого всесвіту трансформерів із однойменних коміксів, мультфільмів і фільмів).

Ще однією відмінною рисою цього тюнінгпроєкту стали розширені колісні арки. Зовнішній вигляд доповнюють нові вузькі бічні дзеркала заднього огляду.

Задні ліхтарі замінили на L-подібну оптику. По центру розташований вихлопний патрубок.

Інтер'єр авто також зазнав деяких доопрацювань. Він перебуває в незавершеному вигляді, але вже можна помітити нове кермо.

Автомобіль має пробіг 209 000 км. Він оснащений 1,8-літровим турбованим двигуном потужністю 180 к.с. і 235 Нм крутного моменту.

Вартість такого незвичайного Volkswagen New Beetle становить 4500 доларів. Він розташований у Чеширі, що в штаті Коннектикут.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація