Volkswagen показав процес виробництва ID. Buzz

Volkswagen показав процес виробництва ID. Buzz

18 червня 2022
0

Червень 2022 року ознаменувався важливою віхою для заводу комерційних автомобілів Volkswagen у Ганновері - запуском у серійне виробництво першої електричної розвізної моделі ID. Buzz. Згідно з корпоративною стратегією GRIP 2030, через 8 років 55% автомобілів Volkswagen Commercial Vehicles на європейському ринку мають бути акумуляторно-електричними. І на її виконання ключова роль відводиться саме моделі ID. Buzz.

Протягом року добове виробництво підприємства у Ганновері має досягти 900 автомобілів. До цього тут випускали щонайбільше 810 машин на день. Що ж до моделі ID. Buzz, то 2022 року очікується виготовити близько 15 тис. електрофургонів, а в перспективі довести їх щорічний випуск до 130 тис. од.

Ступінь автоматизації виробництва ID. Buzz, в порівнянні з моделлю T6.1, піднялася на 15 процентних пунктів і сьогодні сягає 92%. Співробітники контролюють робочий процес за допомогою комп'ютерів та мобільних пристроїв, наприклад, таких як смарт-годинник. Це дозволяє постійно підтримувати контакт та оперативно усувати можливі проблеми. З 2024 року в Ганновері також збиратимуть і акумуляторні модулі платформи MEB, які поки що постачають із підприємства в Брауншвейзі.

Для налагодження виробництва ID. Buzz навчання пройшли понад 4000 робітників. Таким чином сьогодні на ганноверській фабриці Volkswagen Commercial Vehicles випускають три моделі з трьома типами силових установок: повністю електричний ID. Buzz, новий Multivan c ДВС і плагінгібридом, а також універсальну розвізну модель T6.1.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація