Volkswagen представив седан за 11 000 доларів

Volkswagen представив седан за 11 000 доларів

01 квітня 2024
2

Новий седан з назвою Lavida New Edition з'явився в лінійці компанії SAIC Volkswagen. Автомобіль призначений для китайського ринку та отримав цінник від 79 990 юанів (близько 11 тисяч доларів).

Новинка виконана в сучасній стилістиці та досягає в довжину 4561 мм при колісній базі 2651 мм. Що стосується ширини та висоти, то вони становлять 1740 і 1494 мм відповідно. У Lavida New Edition досить виразна передня частина з великою чорною решіткою та звуженими світлодіодними фарами.

На кормі увагу привертають ліхтарі Energy Arrow-Pear, а колісні диски у формі квітки надають автомобільної візуальної динаміки. Кришки дзеркал заднього виду, ручки дверей виконані в основному кольорі кузова. В обробці седана використано мінімальну кількість хрому.

У оснащення салону Lavida New Edition включили цифрову панель приладів і мультимедійну систему з великим екраном. Ще є функція безключового доступу Kessy та шість подушок безпеки. Оздоблення виконано з міцного текстилю. У рух новинку наводить 1,5-літровий двигун потужністю 110 к.с. і 141 Нм крутного моменту. Він працює у парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Джерело: Авто Центр
Фото: ITHome

Обговорення новини

No Mercy  

Найдешевша електричка вдвічі дорожча.

+1-7ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

А колись в нас був поло седан, майже бестселер. Теж їздив на такому. Відтоді і розпочалась моя любов до Вага))

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація