Volkswagen презентував потужні спортивні електромобілі з великим запасом ходу

Volkswagen презентував потужні спортивні електромобілі з великим запасом ходу

14 березня 2024
1

Електромобілі Volkswagen ID.3 та ID.7 Tourer отримали спортивні версії GTX. Заряджені хетчбек та універсал надійдуть у продаж в Європі до кінця весни. Про них розповіли на офіційному сайті німецького виробника.

Нові Volkswagen ID.3 і ID.7 відрізняються від стандартних моделей агресивнішою передньою частиною, обвісом та 20-дюймовими дисками. Також електрокарам пропонують особливі яскраві кольори.

У салоні встановлені спортивні сидіння, а у оздобленні використана алькантара з яскраво-червоними акцентами.

Ходова електромобілів доопрацьована. Серед доступних опцій - матричні фари, електропривід та вентиляція передніх крісел.

Електромобіль Volkswagen ID.3 GTX

Новий Volkswagen ID.3 GTX доступний у задньопривідних версіях потужністю 286 та 326 к. с. Максимальний обертовий момент у них однаковий - 545 Нм.

Початкова версія здатна розігнатися до 100 км/год за 6 с і розвинути 180 км/год. Потужніший варіант стартує до сотні за 5,6 с і сягає 200 км/год. Обидві модифікації обладнані батареєю на 79 кВт.год та здатні проїхати 600 км без підзарядки.

Новий Volkswagen ID.7 GTX Tourer

Універсал Volkswagen ID.7 у версії GTX отримав повнопривідну установку з двома моторами, які разом видають 340 к.с. Динаміку поки не розкривають, але відомо, що максимальна швидкість обмежена на 180 км/год.

Запас ходу складає трохи менше 700 км. Батарею ємністю 86 кВт.год можна швидко зарядити на 80% за півгодини.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

А де тут спорт? Це звичайні характеристики звичайного дизельного Туарега десятирічної давнини. Тільки в Туарега ще й максималка більша.

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація