Volkswagen Transporter перетворили на позашляховий автодім

Volkswagen Transporter перетворили на позашляховий автодім

20 квітня 2023
0

У Volkswagen Transporter 2023 з'явилася нова модифікація. Популярний мінівен перетворили на будинок на колесах і підготували до бездоріжжя. Про це повідомляє сайт компанії Irmscher.

Саме це німецьке ательє виконало тюнінг Volkswagen Transporter T6.1. Мінівену збільшили кліренс, додали захисний пластиковий обвіс, а також сталеві дуги та додаткову оптику спереду. З'явилися і 18-дюймові диски, «взуті» у позашляхову гуму Pirelli Scorpion.

На даху Volkswagen T6.1 Transporter піднімається намет. Для салону також передбачений спеціальний модуль, який монтується за 10 хвилин і включає двоспальне ліжко та мінікухню.

Новий Volkswagen Transporter T6.1 від Irmscher отримав плиту, невелику раковину з баком для води та виносний портативний душ. Також передбачені численні шафи для різної поклажі.

Тюнінг Volkswagen Transporter T6.1 не торкнувся силового агрегату. Будинок на колесах доступний із 2,0-літровими турбодизелями потужністю від 90 до 204 к.с., а також з переднім чи повним приводом. Нагадаємо, що модель досі випускається - її збирають паралельно із наступником Volkswagen T7.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація