Volvo Car Group призначає нового президента та головного управляючого

24 жовтня 2012
0

Правління директорів Volvo Car Group призначило Хокана Самуелссона (Hakan Samuelsson) новим президентом іголовним управляючим директором. Стефан Джейкобі (Stefan Jacoby) залишить корпорацію на основі домовленостей з правлінням директорів.

На фото Хокан Самуелссон – новий президент та головний управляючий директор Volvo Car Group

«Я впевнений, Хокан Самуелссон завдяки своєму досвіду та якостям керівника допоможе покращити наші показники. У нас потужна стратегія та план перетворення компанії, які ми тепер розпочнемо виконувати. Я хотів би подякувати Стефану Джейкобі за його цінний та необхідний для компанії внесок в розвиток стратегії та керівництво компанією протягом перших двох років після придбання Volvo Car Group компанією Zhejiang Geely Holding», - заявив Лі Шуфу, основний акціонер та голова правління.

Хокан Самуелссон 35 років займав ведучі управлінські посади в автомобільній галузі.

У період з 2005 по 2009 рік він був головою та управляючим директором MAN SE. З 2010 року він є незалежним членом правління директорів Volvo Car Group.

«За час роботи в правлінні я багато дізнався про бренд Volvo та про компанію. Моя робота буде направлена на реалізацію прийнятої стратегії, забезпечення прибутковості та виконання посталених планів продажів. Ні в одній іншій галузі, окрім автомобілебудування, не пред’являють такі високі вимоги і не ставлять такі складні задачі. Мені доведеться керувати Volvo Car Group в найбільш захоплюючий етап розвитку компанії за всю її історію», говорить Хокан Самуелссон.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація