Volvo Personal Service – новий рівень сервісу від Volvo!

26 грудня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

16 грудня 2016 дилерський центр «Volvo Car – Київ Аеропорт» офіційно отримав статус першого та поки що єдиного дилера Volvo, сертифікованого за найвищими стандартами виробника - архітектурними Volvo Retail Experience (VRE) та стандартами обслуговування клієнтів Volvo Personal Service (VPS).

«Volvo Personal Service» - що це таке?

Отже, що ж це таке - Персональний Сервіс Volvo? По-перше, це новий, більш ефективний спосіб роботи наших фахівців. Це втілення власного шляху Volvo щодо володіння автомобілем Volvo, нашого прогресивного способу мислення та інноваційного підходу до спрощення щоденного життя.

Організація роботи на станціях техобслуговування автомобілів залишалася практично незмінною протягом останніх 50 років, і сьогодні, Volvo першими змінюють цю ситуацію.

Основна мета бренду Volvo - спростити життя власникам автомобілів.

З моменту заснування компанії ми ставили на перше місце потреби людини. Все, що робить Volvo, починається з людини. Саме це є основною метою всієї нашої діяльності і саме це відрізняє Volvo від інших автомобільних компаній.

Витоки такого підходу криються в шведському походження бренду Volvo. Наша діяльність орієнтована на людину, вона заснована на прагненні зрозуміти і передбачити реальні потреби, бажання і спосіб життя кожного клієнта.

Концепція Персонального Сервісу від Volvo є частиною традиції інновацій. Шведи завжди славилися інноваційними винаходами, що роблять щоденне життя людей простіше. І бренд Volvo завжди був і залишається лідером - ми не визнаємо загальноприйнятих шляхів вирішення завдань. Ми завжди в першу чергу дбаємо про людину і ставимо її в центр уваги.

Які переваги для Вас підготував Volvo Personal Service:

1. Ми розробили індивідуальний підхід саме до Вас.

При обслуговуванні на офіційній сервісній станції «Volvo Car - Київ Аеропорт», Вам надається висококваліфікований технічний фахівець, який не тільки швидко і якісно проведе обслуговування Вашого Volvo, але і завжди відповість на Ваші питання.

2. Ми скоротили час обслуговування Вашого автомобіля до 1 години! Це дозволить Вам зберегти час для спілкування з близькими людьми!

3. В «Volvo Car - Київ Аеропорт», ми гарантуємо Вам якісне, швидке і комфортне обслуговування автомобіля. Вам більше не доведеться повертатися повторно для усунення невирішених проблем.

Найголовніший момент в Volvo Personal Service -

ГОЛОВНЕ - НЕ АВТОМОБІЛІ.

ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮДИ.

Скориставшись послугами «Volvo Car – Київ Аеропорт», Ви будете цілком впевнені в тому, що будь-яке питання, що виникло у Вас в процесі використання автомобіля, буде вирішене нашими фахівцями в найкоротший термін при незмінно високій якості роботи.

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців сервісу «Volvo Car – Київ Аеропорт» за телефоном: +38 (044) 591 75 75

ЗАПИСАТИСЯ НА СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ.

«Volvo Car – Київ Аеропорт» «Volvo Car – Київ Аеропорт»

«Volvo Car – Київ Аеропорт» це Перший та Єдиний в Україні, флагманський дилерський центр Volvo, побудований відповідно до новітніх стандартів Volvo Retail Experience (VRE).

перейти на сторінку компанії
Джерело: Volvo Car – Київ Аеропорт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація