Volvo V40 Cross Country незабаром в Україні. Прийом замовлень відкрито

07 грудня 2012
0

В дилерській мережі Volvo в Україні офіційно оголошено про початок прийому замовлень на новий позашляховик Volvo V40 Cross Country, який було презентовано на Парижському Автосалоні у вересні 2012 року. V40 Cross Country створив безліч галасу навколо себе та вже з перших днів покорив серця чималої кількості прихильників скандинавської розкоші.

V40 Cross Country – розкішний позашляховик, створений для тих, хто прагне пригод в повсякденному житті міста та поза його межами. V40 Cross Country, створений на базі абсолютно нового Volvo V40, отримав ряд деталей, характерних виключно для серії Cross Country: нові передній і задні бампери, захисні накладки на них, колісні диски нового дизайну та багато іншого. Повний привід та посадка V40 Cross Country, яка на 40 мм вище у порівнянні зі стандартним хетчбеком, дозволить йому впевнено покоряти, як міські магістралі, так і бездоріжжя.

Для українських прихильників неперевершеного драйву та задоволення від керування доступні для вибору два турбованих бензинових двигуни. Т4 об’ємом лише 1.6 л з феноменальною потужністю 180 к.с. та крутним моментом 240 Н/м. Даний двигун працює в парі з механічною або роботизованою коробкою передач з 2-ма зчепленнями Powershift. Спринт 0-100 км/год авто долає за 7.7 секунд, витрачаючи при цьому 6.2 л/100км у змішаному циклі. Двигун Т5 один з найпотужнішим у класі об’ємом в 2.5 л, потужністю 254 к.с. та крутним моментом у 360 Н/м. Працює в парі з 6-ти ступеневим автоматом, з повним або переднім приводом. Брутальне прискорення 0-100 км/год за вражаючі 6.1 сек складе враження, що Ви керуєте справжнім спорткаром, а не міським кроссовером.

Для клієнтів, яким до вподоби плавність ходу та неймовірна економічність, створено три абсолютно нові дизельні двигуни. Починаючи з 1.6 л потужністю 115 к.с. та 270 Н/м крутного моменту. Витрата палива складає 3.8 л/100км в змішаному циклі. Та завершуючи 5-циліндровими двигунами об’ємом 2.0 л., але з різною потужністю -150 к.с. та 177 к.с., крутним моментом 350 Н/м та 400 Н/м відповідно. Доступні як механічні так і автоматичні коробки передач. Розгін 0-100 км/год займає 8.3 секунди для найпотужнішого дизеля. Маючи в своєму розпорядженні дизельний двигун, Ви отримаєте неперевершене задоволення від плавності ходу та економії палива, що є надзвичайно актуальним в сьогоденні.

Особливу увагу слід звернути на рівень безпеки водія та пасажирів, адже в базовій комплектації, в додаток до вже стандартного набору подушок безпеки, автомобіль оснащено першою в світі подушкою безпеки для пішоходів, системою City Safety, системою попередження про зіткнення з автоматичним гальмуванням та функцією визначення пішоходів, зміцнено каркас салону, удосконалено енергопоглинаючу фронтальну структуру. Також слід підкреслити оснащення V40 Cross Country функцією Старт/Стоп, що дозволить знизити споживання палива та викиди СО2 до 8% у міському циклі.

Початкова вартість V40 Cross Country в комплектації Kinetic на українському ринку стартує від 298 590 грн. Вже в даній комплектації, окрім вище зазначених переваг, Ви отримаєте 1.6л. дизельний двигун на 115 к.с., 6-ти ступеневу механічну коробку передач, багажне відділення з поглибленим дном, декоративні вставки салону, дверей та панелі приладів "CHARCOAL", ламіноване лобове скло, систему контролю якості повітря (AQS), 2-х зонний клімат-контроль, електричний обігрівач повітря (функція швидкого нагріву Quickheat), передні та задні сидіння з обігрівом, круїз-контроль, аудіосистема 'Performance' з 5’’ кольоровим дисплеєм, мультикермо, спойлер на даху автомобіля, супроводжувальне освітлення, шасі Dynamic, та багато іншого.

Завітайте до автоцентру компанії «АВТО ГРАФ М» - офіційного дилера Volvo, - де досвідчені консультанти з продажу допоможуть Вам обрати автомобіль, створений саме для Вас.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація