Викрадачі використали лімітований спорткар Dodge в якості тарана

Викрадачі використали лімітований спорткар Dodge в якості тарана

13 квітня 2024
0

Рідкісний Dodge Challenger Demon 170 постраждав від дій викрадачів. Лімітований спорткар вартістю понад 100 000 доларів використали у якості тарана, щоб пробити закриті двері автосалону. Про це пише сайт Carscoops.

Інцидент стався у місті Араб, що в американському штаті Алабама. Група викрадачів пробралася в автосалон, розбивши шибку каменем.

Усього викрали вісім машин та 300 автомобільних ключів загальною вартістю 1,2 млн доларів. Зокрема, зникли кілька Dodge Challenger, Ford Bronco та 700-сильний пікап Ram 1500 TRX.

Аби замести сліди, викрадачі зламали систему камер відеонагляду та стерли записи. Це свідчить про те, що діяли професіонали.

Пізніше два авто знайшли покинутими. Одним із них виявився лімітований Dodge Challenger Demon 170. Дороге авто використали, щоб протаранити з середини замкнені двері автосалону й на його кузові видно ушкодження.

Решту автомобілів ще шукають. До того ж, тепер працівникам автосалону доведеться перепрограмувати нові ключі для машин замість викрадених.

Dodge Challenger SRT Demon 170 - фінальна заряджена версія моделі, створена спеціально для драгрейсінгу. Спорткар оснащений 6,2-літровим компресорним V8 потужністю 1039 к.с. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 1,66 с і розвинути 346 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація