Winter Check. Зимова перевірка Porsche

05 листопада 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автомобілі Porsche абсолютно придатні для експлуатації в суворих зимових умовах. Незалежно від погоди, температурного режиму та наявності снігового покриття чи ожеледиці, власники автомобілів Porsche можуть бути впевнені у своїй безпеці та комфорті. Для цього сервіс Porsche рекомендує належним чином підготувати автомобілі до зимового сезону та перевірити основні вузли та агрегати, на які лягає додаткове навантаження з погіршенням погодних умов.

Офіційний сервіс Porsche пропонує сезонну діагностику автомобілів за спеціальною ціною у 300 гривень* в рамках кампанії «Winter Check», під час якої висококваліфіковані спеціалісти перевірять рівень робочих рідин, системи двигуна, гальмівну систему та ходову частину автомобіля, електрообладнання та акумуляторну батарею, проведуть діагностику електронних блоків керування. Під час перевірки також можна отримати професійні консультації щодо особливостей експлуатації автомобіля в зимовий період та відповіді на інші технічні питання.

Дилерські центри раді запропонувати комплекти зимових коліс на весь модельний ряд з гумою, що перевірена та сертифікована виробником. Високі робочі характеристики коліс відповідають динаміці автомобілів Porsche, а їхні експлуатаційні якості перевірені в ході численних тестувань за різних температурних режимів та кліматичних умов. Наявність індексу «N» на боковій поверхні шин означає, що вони можуть використовуватися на автомобілях Porsche та відповідають вимогам виробника щодо безпеки. У період кампанії «Winter Check» на наявні комплекти коліс діє спеціальна пропозиція із вигодою до 25%*.

Зима передбачає чимало варіантів активного відпочинку, у зв’язку з чим дилерські центри Porsche пропонують додаткове обладнання, яке може знадобитися: так, власники автомобілів можуть придбати багажні бокси для даху автомобіля, сітки та піддони для багажних відсіків, гумові килимки, дитячі крісла тощо.

І, звичайно ж, на відвідувачів дилерських центрів чекає широкий асортимент аксесуарів та одягу Driver’s Selection by Porsche Design - футболки та куртки, шкіряна галантерея, серії багажних аксесуарів, колекційні моделі автомобілів та інша продукція стануть чудовими новорічними подарунками для шанувальників бренду. Маленьким шанувальникам спортивних автомобілів задоволення принесуть санки, дитячі електричні та педальні автомобілі та іграшки Porsche.

Скориставшись послугами офіційного сервісу Porsche, можна бути впевненим в високій кваліфікації персоналу, який проходить сертифікацію відповідно до суворих вимог виробника, якості та надійності оригінальних запчастин, які використовуються під час ремонтних робіт, відповідності додаткового обладнання вимогам заводу щодо безпеки та надійності автомобіля, а також прозорому ціноутворенні.

Отримати детальну інформацію щодо сервісних послуг, а також усього асортименту додаткового обладнання та продукції Driver’s Selection by Porsche Design можна в салонах офіційних дилерів Porsche в Україні.

*Програма Winter Check діє по всій дилерській мережі Porsche в Україні з 01 листопада по 31 грудня 2014 року.

Вартість робіт вказана без урахування вартості матеріалів. Спеціальна пропозиція на зимові колеса передбачає надання знижки до 25% від роздрібною ціни.

Порше Центр Київ Аеропорт Порше Центр Київ Аеропорт

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація