Які відчуття дарує керування CUPRA R?

Які відчуття дарує керування CUPRA R?

16 січня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Ревіння двигуна пронизує вранішню тишу. Звивистою дорогою, рух якою перекрито, мчить новий SEAT Leon CUPRA R - найпотужніша модель бренда. За кермом Хорді Жене (Jordi Gene).

Водій SEAT і амбасадор бренда Хорді Жене ділиться першими враженнями від поїздки за кермом нового Leon CUPRA R. Автомобіль, капот якого приховує 310 «конячок», є найпотужнішою серійною моделлю бренда й вирізняється винятковою жвавістю, динамікою та рівнем безпеки. Нові деталі й компоненти з вуглецевого волокна дали змогу підвищити притискну силу на 12,5%.

У РЕЖИМІ CUPRA

З огляду на прискорення від 0 до 100 км/год за 5,7 секунди перше, що відчуваєш за кермом, це «жвавість, динаміка й безпека», говорить водій SEAT і посланець бренда. Перш ніж увімкнути запалювання, Жене обирає в системі управління динамікою руху (SEAT Drive Profile) новий режим CUPRA, що дає змогу поліпшити враження від керування: «У цьому режимі двигун реагує швидше, оберти зростають із 800 до 1000 об/хв, а рульове управління стає жорсткішим».

НОВИЙ РІВЕНЬ ПОТУЖНОСТІ

SEAT Leon CUPRA R, потужність якого у версії з механічною КП становить 310 к.с. - найпотужніша серійна модель бренда, що за своїми динамічними характеристиками залишає позаду попередника - версію CUPRA 300. З моменту запуску лінійки 2000 року не лише зросла потужність усіх п'яти моделей, що входять до її складу - поліпшилися також показники безпеки, комунікаційні можливості, технологічний рівень і дизайн.

КРАЩЕ ЗЧЕПЛЕННЯ З ПОВЕРХНЕЮ В ПОВОРОТАХ

На думку Жене, одна з особливостей моделі - легкість входження в повороти і «здатність тримати визначений курс» під час їхнього долання.

«Це стало можливим завдяки використанню муфти міжколісного блокування (VAQ), що передає до 100% доступного крутного моменту на одне колесо. Крім того, вона повністю нівелює негативний вплив на реакцію рульового управління під час прискорення на виході з крутих поворотів», - пояснює він.

«СЛІПА» ДОВІРА

«За кермом цього автомобіля почуваєшся в безпеці», - запевняє експерт із перегонів.

SEAT Leon CUPRA R отримав унікальний аеродинамічний пакет, до складу якого входять деталі кузова з вуглецевого волокна й нові спойлери. Реальна притискна сила зросла на 12,5%, що «сприяє поліпшенню економічності, динаміки й безпеки».

В УСІЙ КРАСІ

«На мою думку, автомобіль унікальний і щодо динаміки, і щодо дизайну», - додає Жене.

Усього випустять 799 одиниць цієї версії. Її характерними рисами є 19-дюймові колісні диски з ексклюзивним дизайном, індивідуальний мідний декор зовнішніх дзеркал заднього виду, керма й решітки радіатора. Крім того, автомобіль уперше буде доступний у кольорі Matt Pyrenees Grey. У салоні про належність до лімітованої серії нагадуватиме лазерне гравіювання на центральній консолі.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація