Як відновити авто після зими

Як відновити авто після зими

25 квітня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З настанням весни настає час для ретельної перевірки зовнішнього вигляду вашого автомобіля, щоб виявити та усунути всі сліди, залишені суворою зимовою експлуатацією. Холодні місяці можуть завдати чималої шкоди кузову, піддаючи його впливу агресивних факторів, що може позначитися на його зовнішньому стані. Взимку ми часто користуємося скребками для видалення льоду, що може пошкодити лакофарбове покриття автомобіля. Так само чималу шкоду кузову можуть завдавати реагенти, якими посипають дороги комунальні служби. Шкіра, пластик і гума втрачають свої властивості від сильних морозів, і таке інше. Факторів, що негативно впливають на зовнішній вигляд автомобіля протягом зимового сезону маса. Однак існують спеціальні засоби, які допоможуть позбавитися всіх цих проблем і відновити зовнішній вигляд вашого авто. Давайте докладніше розглянемо яка автохімія може стати в нагоді нам навесні на прикладі продукції німецького бренду LIQUI MOLY.

Інтер'єр. При здійсненні прибирання та догляду за інтер'єром вашого автомобіля важливо пам'ятати не тільки про його зовнішній вигляд, а й про забезпечення гігієнічності. Засіб для чищення салону Auto-Innenraum-Reiniger від LIQUI MOLY забезпечує швидке та ефективне видалення навіть найстійкіших забруднень, надаючи при цьому панелі приладів красивий матовий блиск. Аромат свіжих цитрусових, який має поліроль для торпедо Cockpit Pflege Citrus, надає інтер'єру не тільки чистоти, але й приємної свіжості. Більш того цей засіб надає поверхні антистатичні властивості, запобігаючи осіданню на ній пилу і запобігає неприємним скрипам пластикових деталей приладової панелі.

Автокрісла, що піддаються при повсякденній експлуатації сильним навантаженням, можуть бути легко очищені за допомогою пінного очищувача для оббивки Polster-Schaum-Reiniger після попереднього прибирання пилососом. Для шкіряних сидінь потрібна особлива увага. Після зимових умов та підготовки до літнього сонця ми пропонуємо використовувати лосьйон для шкіри, наприклад Leder-Pflegee. Він збереже шкіру м'якою та еластичною протягом тривалого часу, запобігаючи її старінню та втраті еластичності.

Тепер перейдемо до екстер'єру, він страждає від зимової експлуатації найбільше. Відновити блиск вашого автомобіля до літнього сезону за допомогою широкого асортименту засобів для догляду за автомобілем від LIQUI MOLY не важко, адже серед продуктів даного бренду знайдеться ідеальний інструмент для будь-якого завдання. Наприклад, Auto-Intensiv-Reiniger для очищення зовнішніх поверхонь та Felgen-Reiniger Spezial ідеально підійдуть для очищення кузова та колісних дисків, особливо якщо на вашому автомобілі залишилися стійкі забруднення після зими.

Для тих, хто воліє самостійно мити свій автомобіль, шампунь Auto-Wasch-Shampoo у поєднанні з губкою для миття автомобіля Auto-Wasch-Schwamm допоможуть відновити блиск вашого автомобіля. Після миття для захисту лакофарбового покриття автомобіля ми рекомендуємо використовувати універсальну поліроль для всіх типів поверхонь Polieren & Wachs. Ця поліроль є швидким і ефективним засобом, що ідеально підходить для щоденного догляду за вашим автомобілем. Вона швидко очищає, полірує та консервує за один підхід.

Якщо після зимової експлуатації на вашому автомобілі з'явилися подряпини, ви можете використовувати спеціальний ліквідатор подряпин - Kratzer Stop, який допоможе вирівняти поверхню і видалити ці дефекти. Kratzer Stop унікальний тим, що ефективно усуває не глибокі подряпини не тільки при машинному, а й при ручному поліруванні. А як фінальний штрих для збереження блиску вашого кузова та забезпечення інтенсивного та довготривалого догляду та захисту рекомендуємо використовувати поліроль для кузова - Lack-Glanz-Creme. При регулярному використанні цих продуктів ви зможете забезпечити вашому автомобілю найкращий догляд за лакофарбовим покриттям та підготувати його до будь-яких погодних умов.

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація