Зустрічай літо разом із Mazda у «ВіДі-Скай»!

01 червня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай» 4 та 5 червня 2016 р. о 12:00 запрошує на яскравий захід, присвячений відкриттю сезону відпочинку та справжнього драйвового літа разом з автомобілями Mazda.

Літо треба зустрічати яскраво - з музикою, розвагами, веселощами, позитивним настроєм і красивими автомобілями, звичайно ж , бренда Mazda.

Саме цього вік-енду «ВіДі-Скай» допоможе втілити мрії кожного, хто прагне дозволити собі більше. Ми познайомимо Вас з усією модельною лінійкою бренда, подаруємо тест-драйви моделей Mazda 3, Mazda 6 (бензин), Mazda 6 Diesel, Mazda СХ-5 Diesel на наших спеціально підготовлених маршрутах, надамо професійну консультацію про можливості та технічні переваги автомобілів Mazda, умови придбання та сервісного обслуговування.

Крім того, 4 червня 2016 (субота) для вас – активні розваги, приємні сюрпризи та подарунки. Родзинкою дня буде наш фуршетний бар з майстер-класами та охолоджуючими напоями.

5 червня 2016 (неділя) – калейдоскоп тест-драйвів автомобілів Mazda, смачна кава, ароматний чай, солодкі смаколики і, звичайно, яскравий літній відпочинок.

Ми чекаємо Вас 4 та 5 червня 2016 р. о 12:00 за адресою: Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60а.

Літо обіцяє бути яскравим разом з брендом Mazda і дилерським центром «ВіДі-Скай»!

Діє попередня реєстрація на тест-драйви на сайті або за телефоном +38 (044) 591-88-88

«ВіДі-Скай» «ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ВіДі-Скай

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація