Зустрічайте новий SEAT Ateca вже в салоні

Зустрічайте новий SEAT Ateca вже в салоні

16 березня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Кросовер від SEAT, який дозволяє подивитися на звичайні речі по-іншому.

Ateca оснащений всім необхідним, щоб у щоденну рутину перетворитися в щось прекрасне. Новий SEAT Ateca – це зовсім інше сприйняття реальності, абсолютно новий погляд на буденне життя. Це унікальний характер, яскрава харизма Новий Ateca завжди привертає увагу, навіть у повній темряві. Нова система Welcome Light освітить ваш шлях до припаркованого автомобіля і виділить його серед інших спеціальної проекцією силуету Ateca.

Новий Ateca має великий багажний відсік для ваших речей. 510 л вільного простору, які з легкістю збільшуються, досить лише скласти задні сидіння. Ateca обладнаний усіма сучасними системами безпеки. Навіть у базовій версії, Ateca має 4 подушки безпеки. ABS і ESP також доступні в базовому оснащенні, як і розширена система імітації міжколесного блокування диференціала XDS.

Ми знаємо, як важливо тримати все під контролем, особливо на дорозі. Система контролю «мертвих» зон попередить вас про наближення автомобілів або мотоциклів, які рухаються в зоні обмеженої видимості. Місце для паркування з Ateca приносить тільки задоволення. Вибирайте автоматичний режим паралельної або перпендикулярної парковки і дозвольте Ateca все зробити самостійно. Все просто, як у вас є свій водій, якій дбайливо запаркує ваш автомобіль.

Запрошуємо Вас на тест-драйв до нашого салону SEAT (Нивки), попередньо записавшись у менеджерів по телефону (044) 490 10 97

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація