1000-сильний електричний позашляховик Dongfeng MHero 1 завойовує Європу

1000-сильний електричний позашляховик Dongfeng MHero 1 завойовує Європу

15 квітня 2024
0

Ще один китайський автовиробник прокладає собі шлях на європейський автомобільний ринок. Цього разу мова йде про Dongfeng. Компанія вирішила почати з важкої артилерії та підготувала для європейських покупців електричний позашляховик MHero 1.

Першим ринком для новинки стане Швейцарія, а Німеччина та інші європейські країни, ймовірно, невдовзі приєднаються.

MHero 1 прагне завоювати європейський ринок своїм дизайном у військовому стилі та вражаючими показниками продуктивності. Агресивний зовнішній вигляд поєднується з архітектурою Smart Off-road, яка має повноповоротне шасі, а також дозволяє долати броди до 90 см. MHero 1 також пропонує кліренс у 335 мм.

Авто приводиться у рух силовою установкою у складі чотирьох електромоторів сумарною потужністю 1088 к.с. та крутним моментом у 1400 Нм. Важкий електромобіль здатен розганятись з місця до 100 км/год всього за 4,2 секунди.

Електродвигуни китайського позашляховика живляться від акумуляторної батареї ємністю 142,7 кВт.год, яка забезпечує запас ходу до 450 км. Dongfeng також виробляє тримоторний варіант MHero 1, якому допомагає двигун внутрішнього згоряння, але поки не ясно, чи буде ця модель пропонуватися в Європі.

Відомо, що у Швейцарії ціни на електричний позашляховик стартують з позначки у 150 000 євро. Ціни та терміни запуску для інших європейських ринків залишаються в секреті, хоча компанія підтвердила, що продажі в Німеччині розпочнуться цього літа.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація