103-річну пенсіонерку з простроченими правами затримали за небезпечне водіння

103-річну пенсіонерку з простроченими правами затримали за небезпечне водіння

17 березня 2024
0

Поліція Італії затримала 103-річну жінку за систематичні порушення правил дорожнього руху. За даними видання The Canberra Times, пенсіонерка протягом кількох днів поспіль приблизно в один і той самий час порушувала швидкісний режим на своєму автомобілі.

Порушницею правил дорожнього руху виявилася Джузеппіна Молінарі 1920 року народження. Кілька днів поспіль пенсіонерка перевищувала швидкість на одних і тих самих вулицях. Наступного вечора жінка привернула увагу поліціянтів, які зупинили автомобіль. Під час перевірки документів інспектори з'ясували, що у Джузепіни прострочене посвідчення водія, а також відсутня страховка на машину.

У результаті поліціянти конфіскували автомобіль, а пенсіонерку відвезли додому. При цьому жінка повідомила, що поспішала у гості до друзів. Одна з найстарших порушниць ПДР у світі заявила, що тепер планує придбати мопед.

Цікаво, що у 2022 році 94-річний мешканець Китаю вперше пішов здавати на водійські права. При цьому теоретичну частину іспиту пенсіонер склав без жодної помилки.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація