11 автомобілів згоріли через водія, який вирішив зробити барбекю у машині

11 автомобілів згоріли через водія, який вирішив зробити барбекю у машині

21 вересня 2022
0

Напередодні в Майамі проходив матч з американського футболу, в якому зустрічалися команди Miami Dolphins та New England Patriots. Гра закінчилася перемогою господарів, проте радість деяких уболівальників виявилася недовгою. Повернувшись на паркування, відвідувачі виявили 11 автомобілів, що згоріли. Виявилося, що в розпал заходу на стоянці спалахнула сильна пожежа через не вимкнений переносний гриль, закріплений на задній частині пікапа.

Портативні грилі є дуже популярними у жителів США. За допомогою спеціальних кріплень барбекю можна розмістити на кришці відкидної вантажної платформи практично будь-якого пікапа. Внаслідок неуважності власника машини вщент вигоріло 11 автомобілів, серед яких опинилися Toyota Prius, Lexus RX, Nissan Sentra, а також розкішний Mercedes-AMG S 63.

Пожежники оперативно приїхали до місця загоряння та загасили полум'я, яке продовжувало поширюватися. За даними відомства, від непогашеного гриля спочатку спалахнув пікап, а потім вогонь поступово перекидався з одного автомобіля на інший. Усі постраждалі машини не підлягають відновленню.

Джерело: sbnation.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація