11 фургонів PEUGEOT Boxer були переобладнані на потреби людей з інвалідністю

11 фургонів PEUGEOT Boxer були переобладнані на потреби людей з інвалідністю

07 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Представники Бренду PEUGEOT та компанії VIDI урочисто передали 11 нових спеціалізованих автомобілів PEUGEOT Boxer Fourgon, що були підготовлені та переобладнані для перевезення осіб з інвалідністю на замовлення КМДА (Київської Міської Державної Адміністрації). Представники компаній разом з мером Києва Віталієм Кличком передали спец-автомобілі до КМЦСО (Київського Міського Центру Соціального Обслуговування), що дозволить суттєво оновити автопарк Центру та надавати якісні послуги соціального забезпечення киянам та їх гостям.

Навіть у складні часи ми, українці, не стоїмо на місці, а плідно працюємо та допомагаємо нашим рідним містам ставати краще. Максимально важливо приділяти увагу та надавати допомогу всім верствам населення та тим, хто цього дійсно потребує, особливо коли це стосується транспортування. Тому підготовка та передача партії з 11 автомобілів PEUGEOT Boxer Fourgon на потреби КМЦСО дозволяє не словом, а ділом продемонструвати увагу до киян та їх потреб. Спец-автомобілі для перевезення людей-інвалідів у візках дозоляють їм відвідувати необхідні мед-установи, адміністративні центри, та ін. - тобто, це дозволяє людям відчувати, що «життя триває».

Насправді, це дуже складна та відповідальна задача. Тому для її реалізації потрібна надійна основа - така, як автомобіль PEUGEOT Boxer Fourgon, що вже багато років доводить свою міцність та витривалість роботою в різноманітних українських екстрених службах. Надміцні сталі у конструкції гарантують жорсткість кузова, ресорна підвіска гарантує можливість високого навантаження, а турбодизель та механічна КПП гарантують невисокий рівень споживання пального й безпроблемну експлуатацію.

Звісно, навіть якісна основа потребує спеціального доопрацювання для повної відповідності поставленим специфічним задачам. Тому спеціалісти VIDI провели комплексне переобладнання автомобілів: встановили гідравлічний підіймач, облаштували кріплення для інвалідного візка, додали комплекти пасків безпеки для людей в салоні тощо. Зрештою, спец-автомобілі PEUGEOT Boxer готові виконувати свою місію з максимальним комфортом та зручністю для пасажирів!

Олександр Джуринський, член наглядової ради компанії VIDI, відзначив: «Розширення парку спец-автомобілів для осіб з обмеженими можливостями - важливий для киян соціальний проєкт. Ми пишаємось тим, що наша компанія бере в ньому участь. Вже від сьогодні ці автомобілі будуть здійснювати свої перші рейси та допомагати тим, хто цього потребує».

Наразі у відділенні транспортних послуг КМЦСО працюють 25 автомобілів, які сумарно виконують в середньому 200 рейсів на день. Останній раз оновлення автопарку відбувалось у 2016 році й зараз є необхідність у списанні п'яти старих автомобілів, які вже не підлягають ремонту. Тому суттєве оновлення автопарку завдяки постачанню партії з 11 спеціальних автомобілів PEUGEOT Boxer відбувається максимально вчасно та вдало.

Варто відзначити, що даний приклад - це лише один з багатьох, які насправді підтверджують соціальну відповідальність PEUGEOT та інших Брендів концерну Stellantis. Іншим чудовим прикладом може бути потужна програма безкоштовного ремонту автомобілів PEUGEOT, CITROEN та OPEL, що працює починаючи з березня 2022 року. Від того часу й до сьогодні вже відремонтовано або проведено технічне обслуговування для більше 2000 автомобілів, що експлуатуються критично важливими структурами. Це важливий показник, адже дані автомобілі працюють цілодобово в режимі «без зупинок» й мають навантаження та пробіг в 2-3 рази вище, ніж звичайні автомобілі. Загальний бюджет програми на сьогодні склав близько 50 млн гривен - й кожна гривня була витрачена з розумом та відповідальністю.

Руслан Акімов, генеральний директор представництва Концерну Stellantis в Україні, імпортер автомобілів PEUGEOT, заявив: «Для нас важливо бути корисними суспільству та підтримувати його там, де це можливо. Особливо зараз, коли це необхідно як ніколи раніше. І тому вже другий рік поспіль діє програма по безкоштовному ремонту автомобілів, що використовуються для підтримки експлуатації критично важливих структур. Адже нерідко від їх належного технічного стану та можливості функціонування залежить безпека і життя людей, а також можливість функціонування держави загалом. За час дії програми відремонтовано понад 2000 автомобілів швидкої медичної допомоги, служби національної поліції, аварійних служб та комунальних підприємств, що забезпечують безперебійне функціонування інфраструктури України та українських міст. Всі роботи проводилися за рахунок компанії Пежо Сітроен Україна, як представництва Концерну Stellantis - і я зараз впевнено заявлю, що ми продовжуємо працювати далі на благо суспільства».

Окрім автомобіля PEUGEOT Boxer, лінійка Бренду нараховує ще багато моделей, які можуть бути справжніми помічниками для українців. Дізнайтесь більше про повний модельний ряд автомобілів PEUGEOT на офіційному сайті Бренду в Україні. А також обирайте бажаний варіант вже з наявних автомобілів PEUGEOT на складах дилерів або імпортера - та купуйте надійних помічників для ваших справ вже просто зараз!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація