1400-сильний електромобіль Ford E-Transit SuperVan покажуть на змаганнях

1400-сильний електромобіль Ford E-Transit SuperVan покажуть на змаганнях

21 січня 2024
0

Унікальний електричний Ford E-Transit SuperVan 4.2 прямує до Австралії та вирушить на найвідоміший іподром країни «Маунт Панорама», щоб взяти участь у 12-годинному спортивному вікенді Repco Bathurst.

Приблизно через шість місяців після підкорення Pikes Peak International Hill Climb електричний фургон дебютує на 12-годинних вихідних Repco Bathurst з Роменом Дюма за кермом у серії демонстраційних заїздів.

«Водіння SuperVan 4.2 - це завжди величезний привілей, і після успішного підкорення Pikes Peak я радий, що команда Ford Performance продовжує знаходити нові та захоплюючі способи розширити межі використання унікального електромобіля», - сказав Дюма.

Нагадаємо, що електричний фургон від Ford був вперше представлений на Гудвудському фестивалі швидкості в 2022 році, а потім був перероблений і трансформований у 4.2 для минулорічної Race to the Clouds у Колорадо. Машину приводять у дію три електродвигуни потужністю 1400 к.с.

«SuperVan 4.2 візьме участь у змаганнях у тій самій конфігурації, у якій він брав участь у перегонах на Пайкс-Пік», - додав глобальний директор Ford Performance Motorsports Марк Рашбрук.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація