29-річний Toyota Land Cruiser в ідеальному стані продали дорожче за новий «Крузак»

29-річний Toyota Land Cruiser в ідеальному стані продали дорожче за новий «Крузак»

25 лютого 2024
0

На майданчику Bring a Trailer з'явилося оголошення про продаж позашляховика Toyota Land Cruiser. Продавець вирішив розлучитися зі своїм автомобілем легендарної моделі Land Cruiser 80, яка залишається популярною серед любителів оффроуда і донині.

Щоправда, конкретний екземпляр більше підійде для музейної колекції, ніж для активної експлуатації - за майже 30 років машина практично не втратила свого заводського лоску і відмінного стану.

Випущений у 1995 році Toyota Land Cruiser у кузові J80 з 1998 року перебуває в руках одного власника. При пробігу в 95 000 кілометрів нинішній господар проїхав на машині понад 56 тисяч, дотримуючись запропонованого японським автовиробником міжсервісного регламенту і всіх рекомендацій з обслуговування.

Чорний «Крузак» оснащено рядним 6-циліндровим 4,5-літровим бензиновим мотором 1FZ-FE, 4-ступінчастим автоматом, дводіапазонною роздавальною коробкою і блокуваннями трьох диференціалів. Салон оздоблено сірою шкірою і декоративними панелями під дерево, збереглася і заводська магнітола з касетним програвачем і CD-плеєром.

Машина має 16-дюймові колеса з шинами BFGoodrich All-Terrain T/A K02 і амортизатори Old Man Emu, всі технічні рідини перед продажем були замінені, машина пройшла повне техобслуговування та мийку, включно з чисткою підкапотного простору та салону, а також обробкою днища, рами та елементів ходової частини антикорозійними сумішами.

Автомобіль пішов з молотка за 93,5 тисячі доларів - за ці гроші в США можна купити не тільки новий Land Cruiser (56 000 доларів), а й Sequoia (61 200 доларів).

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація