43 нових комплекси автофіксації порушень ПДР запрацюють в Україні з понеділка

43 нових комплекси автофіксації порушень ПДР запрацюють в Україні з понеділка

25 серпня 2024
0

Кількість комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на дорогах України з 26 серпня сягне 308 після запланованого введення в дію 43 нових у різних регіонах країни в понеділок, 26 серпня, повідомив начальник департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

«42 - фіксуватимуть перевищення встановлених обмежень швидкості, один (м. Біла Церква) - перевищення встановлених обмежень швидкості руху та порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних т/з», - написав Білошицький у телеграм-каналі в неділю.

За його словами, 13 таких комплексів встановлять у населених пунктах: чотири - у Львові, по три - у містах Рівне та Черкаси, по одному - у Білій Церкві, селі Білогородка Київської області, Миколаєві.

Ще 30 комплексів буде встановлено на дорогах за межами населених пунктів: вісім - у Львівській області, шість - в Івано-Франківській, по чотири - у Вінницькій і Тернопільській областях, по два - у Волинській і Рівненській, по одному - у Хмельницькій, Одеській, Житомирській і Миколаївській областях.

«Відповідальність за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості) КУпАП: за перевищення швидкості більше ніж на 20 км/год - 340 грн; більше ніж на 50 км/год - 1700 грн. Нагадую локації всіх комплексів: https://bit.ly/3Hht4hR», - написав Білошицький.

Джерело: Олексій Білошицький
Фото: МВС України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація