5+ причин, чому варто віддати перевагу автошинам Scorpion Ice Zero 2 від Pirelli

5+ причин, чому варто віддати перевагу автошинам Scorpion Ice Zero 2 від Pirelli

17 вересня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З потребою змінювати шини на машині автомобіліст стикається мінімум два рази на рік: пізньою осінню та ранньою весною. Саме тому питання, які шини вибрати на зиму, а які на літо, завжди зберігає актуальність. Для їзди в умовах засніжених та покритих льодом доріг необхідна дійсно якісна, надійна, міцна та стійка гума, яка добре зберігає еластичність за мінусових температур. Адже від цих її характеристик залежать безпека водія під час руху автомобіля та комфорт керування транспортним засобом. Добре себе зарекомендувала модель Scorpion Ice Zero 2 від італійської компанії «Піреллі». Сучасна розробка європейського виробника показала найкращі результати при проходженні тестів. Колеса поєднують у собі інноваційний дизайн та високу продуктивність. Інженерам бренду вдалося створити стабільну в керуванні, повністю прогнозовану та безпечну автогуму.

Якими перевагами характеризується модель

Головне завдання шипованих зимових шин – гарантувати безпеку на дорозі в будь-яку негоду. Ця модель підходить для суворих умов експлуатації. При цьому можна замовити свіжі колеса Scorpion Ice Zero 2 - https://shyp-shyna.com.ua/catalogs/tyres/model-pirelli-scorpion_ice_zero_2/. Інтернет-магазин «Шипшина» надає гарантію на автомобільні шини та сертифікат якості.

Ключові особливості моделі:

  1. Направлений дизайн протектору. Шини швидко реагують на кермові команди, забезпечуючи стабільність керування, що дуже важливо при проходженні поворотів та виконанні інших маневрів на зимовій дорозі.
  2. Міцний каркас та укріплені бокові зоні. Внутрішня структура шини розрахована на роботу з високими навантаженнями, які типові для автомобілів з кузовом SUV (позашляховиків), пікапів, мінівенів.
  3. Покращена дренажна система. «Фішка» коліс – V-подібний прискорювач відведення талої води, сніжної каші та грязі з-під колеса. Дренажні канавки ефективно та швидко осушують контактну зону, завдяки чому ризик виникнення таких ефектів, як аквапланування та слешпленінг (коли гума ковзає в сльоту по дорозі) зведені до нуля. Водоевакуаційні канали різної конфігурації (вузькі, довгі, короткі, широкі) сприяють покращенню адгезії шини з зимовим асфальтом. Щоб збільшити зчіпні властивості коліс в момент розгону та під час гальмування, в дизайні протектора передбачені хвилеподібні ламелі.
  4. Технологія подвійного шипа. Сердечник металевого елементу виготовлений із міцного сплаву – карбіду вольфраму. Цей матеріал стійкий до ударів, механічних пошкоджень, стирання. В конструкції шипа виділяють дві різноспрямовані трапеції. Саме така форма забезпечує зниження рухливості металевих елементів. Ця модель має 24 лінії шипів. Кількість «стальних зубів» – 190 штук.
  5. Снігозачепи плечової зони. Завдяки цій конструктивній особливості покращується тяга в глибокому снігу.

Додаткова особливість – унікальний склад гуми «нордичного» типу. Вона зберігає свої експлуатаційні властивості в умовах екстремально низьких температур, при цьому не втрачає характеристики при теплій погоді на сухій та мокрій поверхні. Гібридний наповнювач покращує якості шини в ожеледицю.

Переваги «зимових скорпіонів»

Автошини Scorpion Ice Zero 2 від італійського бренду Pirelli характеризуються:

  • надійним зчепленням з зимовою дорогою, покритою льодом чи утрамбованою снігом;
  • стійкістю до механічних пошкоджень (порізів, проколів) та деформації;
  • еластичністю;
  • курсовою стійкістю та стабільністю;
  • низьким опором коченню (забезпечується паливна економія).

Модель представлена 24+ типорозмірами в діапазоні від 17 до 21 дюймів.

Джерело: Шипшина

Обговорення новини

Al.savin  

А эта чудесная резина произведена же в России?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація