Abarth перетворила Fiat 500 на спортивний хетчбек

Abarth перетворила Fiat 500 на спортивний хетчбек

21 жовтня 2023
0

Компанія Abarth S.p.A. з Туріну, яка перетворює автомобілі Fiat на спорткари, представила остаточну версію нового Abarth 695 Competizione. Новинка, призначена для ринку Австралії, практично ідентична «європейській» версії, представленій рік тому, але є й відмінності.

Зовнішньо - це новий колір Racing Orange в кузовній палітрі. Також клієнти можуть обирати з кольорів Gara White, Racing Red, Record Grey або Scorpion Black. Всі відтінки поєднуються з контрастним дахом кольору Scorpion Black (опція). На кормі привертають увагу дві пари вертикально встановлених патрубків вихлопної системи Abarth Record Monza із нержавіючої сталі. Доповнюють спортивний образ хетчбека 17,0-дюймові колісні легкосплавні диски з жовтими гальмівними супортами Brembo.

У салоні - 7,0-дюймова цифрова панель приладів та такої ж діагоналі інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Також серед відмінностей - нова матово-чорна передня панель та кермо, обтягнуте чорною алькантарою зі вставками з карбону.

Abarth 695 Competizione використовує 1,4-літровий бензиновий трубомотор потужністю 177 к.с. Коробка передач - п'ятиступінчаста механічна або автоматична на вибір. Привід - передній, незалежно від коробки.

В Австралії «гарячий» хетчбек коштує від 23 900 доларів. Доплата за автоматичну коробку передач складає $1262, за колір кузова - $1008. Преміальна аудіосистема Beats та 17,0-дюймові колісні диски Competizione збільшать цінник ще на $1073. У продажу Abarth 695 Competizione з'явиться вже у листопаді.

Також у четвертому кварталі австралійцям обіцяють повністю електричний Abarth 500e. У флагманській версії Scorpionissima він коштуватиме від $38 200. Тираж обмежений 219 одиницями.

Джерело: Авто Центр
Фото: Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація