ABB розробила мобільну зарядку для Formula E Season 9, яка одночасно заряджає два електрокари

ABB розробила мобільну зарядку для Formula E Season 9, яка одночасно заряджає два електрокари

21 листопада 2022
0

ABB є світовим лідером у галузі рішень для зарядки електромобілів із продажами більш ніж у 85 країнах. З моменту виходу на ринок електромобілів у 2010 році компанія продала понад 40 000 швидких зарядних пристроїв постійного струму та 800 000 зарядних пристроїв змінного струму.

Компанія ABB представила технологію зарядки, яку вона використовуватиме в 9-му сезоні чемпіонату світу ABB FIA Formula E. Компанія візьме на себе нову роль як офіційний постачальник зарядних пристроїв.

Працюючи з інженерами з керівного органу автоспорту, FIA та Formula E, ABB розробила компактне, надійне та безпечне рішення для зарядки нових автомобілів Gen3 напередодні гонки між сезонами. Зарядний пристрій ABB Formula E Race Charger був розроблений міцним, індивідуальним та ергономічним, що забезпечує легке транспортування та встановлення по всьому світу.

Кожен зарядний пристрій може забезпечити максимальну потужність 160 кВт і одночасно заряджати два автомобілі потужністю 80 кВт перед гонкою. Це дозволяє гоночним командам отримувати вигоду від «подвійного заряджання» з одного пристрою, зменшуючи площу зарядного пристрою та знижуючи викиди при транспортуванні.

Зарядний пристрій ABB Formula E Race Charger оснащений новітньою технологією зарядки ABB і спирається на лідируючі позиції компанії у цьому секторі. Його конструкція адаптує технологію для задоволення вимогливих умов автоспорту. Він забезпечує найвищу надійність та сталість продуктивності, де б не використовувалися зарядні пристрої від різних джерел живлення.

Франк Мюлон, генеральний директор ABB E-mobility, каже: «Ми раді представити наші інноваційні зарядні рішення на найбільш глобальному етапі розвитку електромобільності, чемпіонаті світу ABB FIA Formula E, продовжуючи використовувати цей сезон, як випробувальний полігон для нових більш стійких технологій. Заряджання автомобілів Gen3 дасть нам цінну інформацію про тестування зарядки в динамічно-конкуруючому середовищі. Досвід та знання, які ми отримуємо, будуть використовуватися для постійного покращення зарядних пристроїв ABB для клієнтів та споживачів».

Джеймі Рейгл, генеральний директор Formula E, додав: «Наше партнерство з ABB засноване на загальній прихильності до розвитку електромобільності. Ми раді, що ABB надасть передові системи зарядки для наших гоночних команд у третьому поколінні. Мобільні зарядні пристрої ABB встановлюють галузевий стандарт і будуть важливою інфраструктурою для проведення чемпіонату. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість продемонструвати провідні зарядні пристрої ABB відповідно до суворих стандартів конкуренції, а також продемонструвати, що висока продуктивність та стійкість можуть співіснувати без компромісів».

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація