Абсолютно новий Range Rover отримав найвищу оцінку рейтингу безпеки Euro NCAP у Європі

05 грудня 2012
0
  • 5 зірок Euro NCAP за рівень безпеки абсолютно нового Range Rover
  • Range Rover – один з найбільш престижних та найдорожчих автомобілів, які на сьогодні були протестовані Euro NCAP
  • Range Rover отримав найвищу оцінку рівня безпеки пішоходів у категорії «Великий позашляховик»

Абсолютно новий Range Rover отримав 5 зірок за рівень безпеки від Euro NCAP. Це найвища нагорода серед стандартів безпеки в Європі, яка свідчить про постійний внесок Land Rover у розвиток автомобільного конструювання.

“Це повторення результату, який продемонстрував Range Rover Evoque у 2011 році. У 2012 році Euro NCAP значно підвищили стандарти оцінювання рівня захисту пішоходів і Land Rover показав найвищі результати у автомобільному сегменті. Це неперевершене досягнення є відзнакою наполегливої роборти нашої команди інженерів,” – говорить Джон Едвардз, Бренд директор Land Rover на світовому рівні.

Абсолютно новий Range Rover також демонструє внесок Land Rover у стале виробництво. Він на 420 кг легший за свого попередника та має визначні результати по захисту пасажирів. Новий Range Rover отримав максимальну кількість балів у багатьох інших тестуваннях Euro NCAP. Наразі Land Rover розвиває нові технології для їх застосування у подальших моделях для вдосконалення рівня безпеки, особливо пішоходів.

Дізнатися більше деталей про тестування можна на сайті

«Авто Граф М» LAND ROVER «Авто Граф М» LAND ROVER

Компанія « Авто Граф М» є офіційним дилером всесвітньо відомих марок Land Rover, Volvo і Peugeot. известных марок Land Rover, Volvo и Peugeot.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація