Абсолютно новий KIA Sportage вже намотує кола по Нюрбургрингу

Абсолютно новий KIA Sportage вже намотує кола по Нюрбургрингу

09 вересня 2024
0

KIA тестує Sportage 2026 модельного року на трасі Нюрбургринг, де були зроблені нові фотографії кросовера. У передній частині відбулися серйозні зміни, а його стиль більше відповідає трирядному позашляховику KIA EV9 і невеликому EV3.

У нинішньому Sportage використовуються люмінесцентні лампи у формі бумеранга і ромбоподібні фари, в той час як оновлена модель отримає довші групи ламп по краю великої решітки радіатора.

Нижній повітрозабірник має практично такий самий вигляд. Капот особливо не змінився, передні і задні крила залишилися приблизно такими ж, як і раніше. Ззаду ліхтарі, як і раніше, з'єднані вузькою чорною смугою.

Що стосується інтер'єру, то повідомляється, що він буде оснащений 12,3-дюймовою панеллю приладів і відповідним сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи.

Паливна версія буде оснащена 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном максимальною потужністю 187 к.с. і максимальним обертовим моментом 178 Нм. У ній, як і раніше, буде використовуватися восьмиступінчаста автоматична коробка передач.

Гібридна версія продовжить використовувати 1,6-літровий двигун з турбонаддувом максимальною потужністю 227 к.с. Гібридна модель, що підключається, має максимальну потужність 261 к.с.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація