AC Schnitzer допрацював нову BMW 2-Series

AC Schnitzer допрацював нову BMW 2-Series

10 липня 2022
0

2022 року відоме німецьке тюнінг-ательє AC Schnitzer відзначає своє 35-річчя. Заснована в 1987 році компанія Херберта Шнітцера і Віллі Коля зробила собі ім'я на доопрацюванні автомобілів і мотоциклів BMW, а також моделей марки MINI, що належить концерну. У ювілейний рік у рамках подарунка самим собі та всім шанувальникам бренду BMW німецькі фахівці підготували комплект нових деталей для BMW 2-Series Coupe (G42), причому у топовій на сьогоднішній день версії M240i та M240i xDrive. 

Тюнери з Аахена зробили новий блок керування двигуном, який дозволив збільшити віддачу 3-літрового 6-циліндрового двигуна з базових 374 кінських сил і 500 Нм крутного моменту до 420 сил і 600 Нм. Також запропоновано спортивну вихлопну систему з нержавіючої сталі.

Допрацьоване купе, яке отримало ім'я AC Schnitzer ACS2 4.0i, відрізняється від вихідного BMW M240i новими 19- або 20-дюймовими колесами, які доступні в декількох варіантах дизайну та кольорів. Додатково можна замовити нову підвіску із зменшенням дорожнього просвіту на 20-25 міліметрів та розширенням колії на 12 міліметрів.

Візуальні доробки включають спліттер на передньому бампері, спойлер ззаду, а також захисну спідницю на задній бампер під кришкою багажника. Для салону запропоновані спортивне кермо, алюмінієві підкермові пелюстки коробки передач, алюмінієві накладки на педалі та контролер iDrive, а також особливий тримач для ключа.

Доробки для перетворення BMW 2 Series Coupe (G42) на AC Schnitzer ACS2 4.0i будуть доступні з серпня поточного року. Вартість аксесуарів поки що не названа.

Джерело: AC Schnitzer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація