Acura анонсувала нову лінійку «заряджених» електромобілів Type S

Acura анонсувала нову лінійку «заряджених» електромобілів Type S

26 червня 2023
0

2024 року на ринок вийде перший електромобіль в історії Acura. Для нього планують відродити ім'я ZDX, під якими у 2009-2013 роках випускався середньорозмірний кросовер. Як стало відомо, пізніше у нього з'явиться версія Type S, яка відкриє цілу лінійку заряджених електромобілів.

Привернути увагу до нового сімейства Type S бренд планує не лише за рахунок швидкісних характеристик. Ставка буде зроблена на динаміку та характер водіння. У компанії вважають, що це дозволить «гарячим електричкам» виділитися «у неминучому морі» електричних кросоверів.

Зі слів помічника віце-президента Acura National Sales Еміля Коркора, зробити електромобілі бренду унікальним дозволять додаткові налаштування. Наприклад, можливість контролювати споживання батареї для підвищення продуктивності або налаштування підвіски.

До 2030 року Honda Motor, якій належить бренд Acura, планує продати у Північній Америці близько 800 тисяч електромобілів. З них 500 тисяч носитимуть шильдик Honda, решта 300 тисяч - Acura та інших дочірніх компаній. А розпочнеться електрична «експансія» з кросовера Prologue, аналога Honda ZDX та Chevrolet Blazer EV.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація