Африканські поліцейські патрулюватимуть вулиці на новеньких VW Golf GTI

Африканські поліцейські патрулюватимуть вулиці на новеньких VW Golf GTI

01 жовтня 2024
0

Поліція Південно-Африканської Республіки прозвітувала про поповнення власного автопарку 50 новими Volkswagen Golf GTI 8-го покоління. Аби офіцери змогли вправно керувати хетчбеками, влада запроваджує спеціальні курси з підвищення навичок екстремального водіння.

Як повідомляє Motor1, автомобілі мають виконання Mk.8. Вартість одного такого Volkswagen Golf GTI в ПАР стартує з 47 500 доларів без урахування доукомплектування поліцейського обладнання.

Дурбанські правоохоронці обрали Golf GTI через його практичність, доступність, а також достатню потужність двигуна, щоб зловити порушників або транспортувати підозрілих. Окрім цього, цей хот-хетч є досить зручним для щоденного використання.

Однак, аби переконатись, що водії-поліцейські зможуть вдало керувати цими потужними автівками, головний департамент поліції ПАР запроваджує спеціальні курси з контраварійного водіння. Офіційне повідомлення про це надійшло у формі відповіді в соціальних мережах коментаторам, які критикували поліцейське управління через нібито відсутність в офіцерів відповідних навичок водіння.

Раніше цього року влада Південної Африки закупила 22 Volkswagen Golf GTI для Управління з розслідування першочергових злочинів, відоме як «Hawks» («Яструби»).

Джерело: 24tv.ua
Фото: Durban Metro Police

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація