«Аграрна Рада» передала 8 спецавтомобілів рятувальникам

«Аграрна Рада» передала 8 спецавтомобілів рятувальникам

25 січня 2024
0

Разом із командою фонду SAVE UA, учасниками Всеукраїнська Аграрна Рада, у співпраці з його Королівською Високістю принцем Людвігом Баварським, графом Хубертусом Нессельродом, маємо за честь посилити рятувальників ДСНС України. 

Сьогодні передали 8 спецавтомобілів, оснащених сучасним обладнанням для пошуково-рятувальних операцій та здійснення ремонтно-технічних робіт машин механізованого розмінування для бригад ДСНС Вінницької, Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької, Полтавської, Чернігівської, Чернівецької областей та міста Києва.

Щодня ми завдячуємо нашим героям за можливість жити і працювати. І наш з вами обов'язок, друзі, всіма силами підтримувати їх та спільно наближати перемогу.

«Вагоме підсилення для наших рятувальників, які постійно ризикують своїм власним життям, рятуючи населення. Вони першими приїжджають на місця ракетних ударів та прибирають уламки снарядів, гасять пожежі, розбирають завали зруйнованих будівель, рятують живих і шукають тіла загиблих. Аграрії пишаються допомогою нашим героям», - сказав очільник ВАР та благодійного фонду SAVE UA («Збережи Україну!») Андрій Дикун.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: ВАР

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація