Акцію продовжено! Ціни на Chevrolet Aveo знижені до 5 440 грн! Кредит до 10 років!

26 липня 2011
0

До святкування 100-річчя Chevrolet, дистриб'юторська компанія «Дженерал Авто Груп», офіційний представник Chevrolet в Україні, в черговий раз вирішила порадувати своїх клієнтів гарячою пропозицією на Chevrolet! Мова йде про всенародного улюбленця Chevrolet Aveo. Тільки в період з 23 травня до 31 липня поточного року ціни на Chevrolet Aveo знижені до 5 440 грн!

Так, наприклад, вартість Chevrolet Aveo в кузові седан в комплектації з автомат-коробкою, ABS, двома подушками безпеки, кондиціонером, повним електропакетом, легкосплавними дисками та іншими принадами нещодавно становила 118 400 грн., тепер коштує всього 112 960 грн! З упевненістю можна заявити, що більш привабливої ??пропозиції на ринку автомобілів з автомат-коробкою і в «повній» комплектації на сьогоднішній день просто немає!

Також відзначимо, що зниження цін торкнулося не однієї, а всіх модифікацій Aveo. Ціна на модель Aveo в кузові седан тепер починається від 88 960 грн, а в кузові хетчбек - від 93 960 грн. При чому в комплектації хетчбека за ці гроші вже встановлений кондиціонер, подушка безпеки для водія, електропривід бічних дзеркал з підігрівом, передні електросклопідйомники, центральний замок та інші опції.

Немає достатньої суми грошей - не біда, адже в будь-якому з 62 офіційних автосалонів Chevrolet діє близько 30 кредитних програм від двох десятків банків-партнерів.

І, спеціально до акційної ціновій пропозиції, один з найбільших банків України - «Укрсоцбанк», який входить до міжнародної групи UniCredit Group і є дуже популярним серед потенційних покупців Chevrolet, впровадив спеціальну програму кредитування, особливістю якої є можливість взяти кредит до 10 років, а також ставка від 0% річних в гривні! З упевненістю можна сказати, що це одна з кращих кредитних пропозицій на ринку. Детальні умови кредитування надані на сайті

Всенародний улюбленець Chevrolet Aveo, реалізація якого з моменту початку продажу в Україні складає вже майже 110 000 автомобілів, користується стабільною популярністю, про що свідчать щорічні перемоги в конкурсі «Авторейтинг» в номінації «Абсолютний лідер продажу малого класу». Також Aveo двічі ставав переможцем у конкурсі «Автомобіль року» в номінації «Краще співвідношення ціна-якість».

У чому ж секрет популярності Chevrolet Aveo? Перш за все - це привабливий зовнішній вигляд, просторий навіть для п'ятьох дорослих пасажирів салон, об'ємний багажник, «чистокровна» корейська збірка, невибагливий для вітчизняного бензину 1,5-літровий тяговітий двигун, висока якість виконання, надійність, безпека і, звичайно ж, привабливавартість. Все це надає можливість українському споживачу купити кращий автомобіль за менші гроші!

Не пропустіть свій шанс стати власником популярного і надійного автомобіля за акційною вартістю, адже пропозиція лімітована часом, а кількість автомобілів обмежена!

Більше інформації на сайті
Та за адресою:
м. Київ, вул. Туполєва, 19
тел.: 0 (44) 498 000 8

Джерело: Дженерал Авто Груп

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація