Акції Tesla падають, компанія опустилася у списку лідерів за капіталізацією у США

Акції Tesla падають, компанія опустилася у списку лідерів за капіталізацією у США

16 березня 2024
0

Котирування акцій виробника електромобілів Tesla продовжують знижуватися, внаслідок чого компанія опустилася на 12-ту сходинку в списку лідерів за капіталізацією у США, повідомляє MarketWatch.

Цінні папери Tesla 13 березня подешевшали на 4,5% - до $169,48, ринкова вартість компанії становила $545 млрд. Таким чином, автовиробник пропустив уперед банк JPMorgan Chase & Co., ціна акцій якого зросла на 0,8%, а капіталізація перевищила $551 млрд.

Котирування акцій Tesla від початку поточного року опустилися більш ніж на 31%, що є найгіршим показником серед компаній, які входять до розрахунку Standard & Poor's 500. При цьому сам індекс збільшився приблизно на 8%.

Аналітики Wells Fargo погіршили рекомендацію для паперів автовиробника до «нижче ринку» з «на рівні ринку», прогнозну ціну - до $125 з $200.

Загалом із 50 експертів, які проводять аналіз акцій Tesla, дев'ять песимістично ставляться до них. При цьому папери мають позитивний рейтинг від 18 аналітиків, ще 23 людини нейтрально оцінюють папери компанії.

Джерело: LIGA.net

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація