Акумулятори в автомобіль - незамінна деталь та найважливіший елемент

Акумулятори в автомобіль - незамінна деталь та найважливіший елемент

10 листопада 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Робота транспортного засобу ґрунтується на активації великої кількості компонентів та кожен відповідає за певні характеристики і властивості. Якщо двигун вважається одним із головних компонентів, то за його роботу відповідають інші елементи і одним із них є акумулятор. Він забезпечує нормальну роботу електрики та гарантує запуск мотора.

Сьогодні акумулятори представлені у вигляді пластикового короба, де є свинцеві пластини. Хімічна реакція, що відбувається всередині, конвертується в електричний струм, який є необхідним для нормальної роботи транспорту. Вибираючи акумулятор необхідно вивчити велику кількість параметрів та характеристик. Особливу увагу варто звернути на поради виробника автомобіля.

На що звертати увагу?

Застарілі модифікації поступово залишають ринок, адже вони називаються обслуговуваними. Але моделі, що не обслуговуються, поступово стає популярними, адже вони мають великий набір переваг. Єдиний недолік – висока вартість.

При виборі акумулятора необхідно звернути увагу на кілька найважливіших параметрів і характеристик:

  • Місткість. Параметр визначає те, скільки електрики прилад може віддати під час заряджання. Не можна занижувати або перевищувати заряд, тому рекомендується керуватися вимогами виробника;
  • Тип полярності. Конфігурація та розташування полярності забезпечить правильне встановлення акумулятора на автомобіль;
  • Пусковий струм. Важливо, якщо автомобіль часто експлуатується в зимовий час.

Найбільш популярними виробниками є бренди Bosch, Varta та Delta. Практично на всі моделі, що продаються, є гарантія і при належному обслуговуванні батареї прослужать як мінімум 5 років.

Де придбати акумулятор?

Інтернет-магазин «ATL» є перевіреним постачальником акумуляторів у великому асортименті. Простота вибору дозволить знайти ідеальне рішення під свої запити, тим більше, всі моделі акумуляторних батарей доповнюються описом, характеристиками і навіть фотографіями.

Діє доставка в будь-які міста України, де не ведуться бойові дії. Бажаючі можуть залишити заявку на сайті, після чого консультанти зроблять вибірку та підберуть оптимальний виріб під запити. Оплата можлива готівкою, банківською карткою або кредитом, користуючись послугами одного з банків.

Джерело: ATL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація