Alfa Romeo випустила спецверсію Giulia для Канади

Alfa Romeo випустила спецверсію Giulia для Канади

19 червня 2022
0

Компанія Alfa Romeo представила спеціальну версію седана Giulia для канадського ринку. Новинка отримала назву Giulia Speciale. Вже «в базі» чотиридверка, яку випустять у кількості всього 15 штук, оснащена електроннокерованими амортизаторами і механічним диференціалом, що самоблокується.

Седан пофарбований у тришаровий зелений колір Verde Montreal, що раніше пропонувався лише для «зарядженої» Giulia Quadrifoglio, а також зовні і всередині декорований вуглепластиком. В основі спецверсії лежить модифікація Giulia Veloce з бензиновим двигуном 2.0, восьмидіапазонним автоматом та повним приводом Q4.

«Турбочетвірка» на Giulia Speciale видає 280 кінських сил і 415 Нм моменту, розганяючи седан до ста за 5,1 секунди. В оснащення спецверсії входять диференціал підвищеного тертя, адаптивна підвіска, затемнені колеса діаметром 19 дюймів та карбонові накладки на пороги Quadrifoglio. У салоні можна знайти спортивні сидіння з оббивкою зі шкіри та аудіосистему Harman Kardon.

Загалом Giulia Speciale нагадує Giulia Estrema. Рекомендована роздрібна ціна седана - 71995 канадських доларів. Для порівняння: базова повнопривідна Giulia Sprint коштує 51590 доларів, а задньопривідна Giulia Quadrifoglio - від 92490 доларів.

Джерело: Alfa Romeo

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація