Alpina представила розкішні GT версії моделей B3 та B4

Alpina представила розкішні GT версії моделей B3 та B4

06 червня 2024
0

Нові моделі отримали високу продуктивність, покращене шасі та перероблений дизайн. Новинки надійдуть у продаж з листопада і, ймовірно, стануть останніми новинками компанії, до того як вона повністю перейде під контроль BMW.

Як повідомляє Autocar, в нових GT використовується той самий 3,0-літровий рядний шестициліндровий мотор, яким обладнані стандартні B3 та B4, проте його потужність збільшили на 33 к.с. Після модифікації вона становить 522 к.с. та 720 Нм крутного моменту.

Двигун працює в парі з восьмиступеневим автоматом ZF. Таке поєднання забезпечує динаміку до 100 км/год за 3,4 секунди для B3 GT. Щоб автомобіль мав краще зчеплення з дорогою, інженери компанії змінили налаштування шасі.

Вони додали більш жорсткі амортизатори та жорсткіший задній стабілізатор поперечної стійкості. B4 GT також отримала додаткове посилення переднього стабілізатора, системи повного приводу, а також диференціали обмеженого тертя.

Зовнішність автомобіля була перероблена в дусі B5 GT, з агресивними бамперами, чітким дифузором та бронзовими 20-дюймовими легкосплавними дисками зі значками Alpina. В салоні моделі є іменна табличка з номером та бронзова строчка.

Ціни в Німеччині починаються від 101 700 євро за седан B3 GT, 102 900 євро за універсал B3 GT Touring і 105 100 євро за B4 GT Gran Coupe.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація