Американець на Ford F-750 знищив найстаріший міст у штаті Мен

Американець на Ford F-750 знищив найстаріший міст у штаті Мен

07 вересня 2024
0

Водій Ford F-750 знищив міст Бабба в штаті Мен, коли намагався перетнути його. Річ у тім, що вага автомобіля на понад 13,5 тонн перевищує допустиму вагу, яку витримував міст.

Як повідомляє Carscoops, водій з невідомих причин проігнорував попереджувальний знак, що встановлений перед заїздом на історичний міст, який проходить через річку Презумпскот і з'єднує Горем і Віндхем. Він є найстарішим критим мостом у штаті, адже був зведений у 1840 році.

В результаті сам дерев'яний міст зазнав значних пошкоджень, а вантажівка провалилась і впала у річку. Дивовижно, але водій зазнав лише незначних ушкоджень й отримав неабиякий переляк. Місцева влада була змушена закрити міст на невизначений термін.

Згодом пошкоджену вантажівку дістали з води за допомогою автокрана. За даними поліції, Ford F-750 був завантажений подрібненим гравієм. Правоохоронці штату Мен повідомили Portland Press Herald, що водія оштрафували на 2500 доларів США.

Він проїхав вантажівкою вагою 16 329 кілограми через історичний дерев'яний міст Бабба, що був здатен витримати навантаження виключно до 3000 кг.

Компанія, якій належить вантажівка, вирішила допомогти з оплатою ремонту, який, очевидно, не буде дешевим, навіть попри те, що нинішня споруда була копією оригінального мосту.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація