Американець викрав одразу десять Chevrolet Corvette C8

Американець викрав одразу десять Chevrolet Corvette C8

19 лютого 2024
0

В Аризоні чоловік викрав вантажівку з десятьма Chevrolet Corvette C8 одразу після звільнення із в'язниці. Але мотивом злочину, з його слів, були зовсім не новенькі «Корвети» загальною вартістю 1,25 млн доларів. Йому потрібен був транспорт, щоб дістатися додому. Так вийшло, що ним виявився автовоз.

Викрадач на ім'я Ісай Вокер скористався довірливістю водія вантажівки, а коли той намагався зайнятися своє місце, просто викинув його з кабіни. Зайнявши місце водія, грабіжник втік зі стоянки разом з цінним вантажем.

Згодом поліцейський патруль помітив крадений автовоз та спробував зупинити. Погоня, що тривала деякий час, завершилася арештом злочинця. Йому пред'явлено звинувачення у викраденні одинадцяти транспортних засобів та ще кількох злочинах.

За словами шерифа округу Кочіз, від місця крадіжки вантажівки до будинку Уокера у Лотоні, штат Оклахома, приблизно 1260 км. Яким чином він розраховував проїхати цю дистанцію на вкраденому автомобілі й залишитися непоміченим, не зрозуміло. На щастя, ошуканий ним водій серйозно не постраждав, як і десяток новеньких Chevrolet Corvette C8. Після повернення вантажівки він продовжив доставку.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація