Американський університет будує сонячну парковку потужністю 14,5 МВт

Американський університет будує сонячну парковку потужністю 14,5 МВт

03 липня 2023
0

Університет Ратгерса збирається встановити 16 сонячних навісів загальною потужністю 14,5 мегават (МВт) на парковках у п'яти своїх кампусах. Очікується, що нові сонячні навіси для парковок будуть генерувати 18 ГВт.год чистої електроенергії щорічно.

Компанія DSD Renewables, що базується в Скенектаді, штат Нью-Йорк, спроектує, побудує, володітиме, експлуатуватиме та обслуговуватиме сонячні навіси на території кампусів протягом 15 років, згідно з угодою про купівлю електроенергії з університетом.

Наразі триває будівництво кількох паркінгів на території університету в Нью-Джерсі, яке планується завершити наприкінці 2023 року.

Сонячні навіси для парковок - це чудова ідея, адже вони не лише забезпечують екологічно чисту енергію, але й дають тінь, захищають від дощу та снігу, а також зменшують ефект міського теплового острова.

Ратгерський університет вже є піонером у створенні сонячних навісів для парковок: У 2013 році він встановив найбільшу систему відновлюваної енергії, коли-небудь побудовану на територіях університетських містечок в США. Покрита сонячними батареями автостоянка площею 32 акра виробляє 8,8 МВт чистої електроенергії - достатньо для забезпечення 60% кампусу Рутгерса в Лівінгстоні, де вона розташована.

Кевін Брукс, старший директор з питань розвитку компанії DSD, сказав: «Це захоплюючий портфель проектів, який надасть студентам Рутгерського університету в п'яти кампусах доступ до відновлюваної енергії і, зрештою, наблизить університет до його цілей сталого розвитку, заощаджуючи при цьому гроші на електроенергії».

Університет Рутгерса поставив собі за мету досягти нульового рівня викидів до 2040 року.

Джерело: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація