Анонсовано дешевий електромобіль Fiat Panda

Анонсовано дешевий електромобіль Fiat Panda

08 серпня 2023
0

Керівництво Fiat підтвердило появу електромобіля Panda у 2024 році. Свіжі деталі говорять про доступну ціну нової моделі та натякають на технічну схожість з іншим автомобілем концерну Stellantis.

За інформацією Electrive, у керівництві Fiat повідомили про ціну менше ніж 25 000 євро для нового електрокара Panda. Ціль - відповісти на громадський запит для такої моделі. У компанії хочуть змагатися з найдешевшими електромобілями європейського ринку.

Серед головних конкурентів називають Dacia Spring, майбутній Renault 5 та лінійку китайських моделей BYD, які очікуються на ринку. Електричний Fiat Panda EV з'явиться у липні 2024 року для відповіді Stellantis на ці моделі.

Очікується, що дизайн виконають у дусі концепту 2019 Fiat Centoventi. Раніше в компанії вже підтверджували, що машина з такою зовнішністю вирушить у виробництво. Кілька років тому Centoventi своєю прем'єрою анонсував появу бюджетного електрокара.

Родичем для Panda виявиться новий Citroen e-C3, який також готують до прем'єри. Компактний хетчбек отримає схожі розміри, майже ту ж ціну та орієнтовний запас ходу на рівні 420 км.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація