Анонсовано старт продажів гоночного симулятора, який коштує дорожче за Toyota Camry

Анонсовано старт продажів гоночного симулятора, який коштує дорожче за Toyota Camry

31 липня 2022
0

Компанія ProDrive анонсувала старт продажу ультрасучасного гоночного симулятора, який оцінили в 39 тисяч фунтів стерлінгів - це більше вартості нової Toyota Camry. За дизайн симулятора відповідав Ієн Каллум, який довгий час пропрацював у Jaguar. Крісло та 49-дюймовий екран вбудовані в каркас, що складається з 16 шарів берези. У комплект включені навушники Bowers&Wilkins.

ProDrive заявляє потужний ігровий комп'ютер та 12-гігабайтну відеокарту GeForce RTX, механічний педальний блок та кермо Precision SIM з карбоновими підкермовими пелюстками перемикання передач. Кожному покупцеві обіцяють провести екскурсію в штаб-квартирі ProDrive, що знаходиться в Оксфордширі, Великобританія.

«В останні кілька років спостерігається активне зростання кількості людей, які захоплюються іграми та кіберспортом, - заявив глава ProDrive Девід Річардс. - Я ж хотів створити щось, що поєднує в собі передові технології та сучасний дизайн, щось, чим би ви годилися, як розкішним роялем, а не ховали це в дальній кімнаті».

Він додав, що результат перевершив усі очікування, і що новий симулятор доречно виглядав би навіть у галереї сучасного мистецтва.

Джерело: ProDrive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація