Ares Design показала тюнінгований Defender за $250.000

Ares Design показала тюнінгований Defender за $250.000

04 червня 2022
0

Італійське кузовне ательє Ares Design представило нову лімітовану версію позашляховика Defender V8 Hardtop. Автомобіль створений на базі моделі колишнього покоління, що виділяється агресивною зовнішністю і оснащена 335-сильною «вісімкою». Про це повідомляє пресслужба виробника.

За основу для свого чергового витвору італійські кузовні справи майстри взяли всюдихід Land Rover Defender колишнього покоління. Автомобіль отримав великі колісні арки, яки здатні вмістити 18-дюймові диски з позашляховою гумою Cooper Discoverer STT Pro, інше облицювання радіатора, світлодіодні фари, круглі задні ліхтарі в стилі Ferrari, а також масивний «багатоповерховий» капот. Також модель отримала нові підніжки та розташовані з боків здвоєні патрубки вихлопної системи.

Для оздоблення салону використовується шкіра малинового кольору та дерево цінних порід. Розважати водія та його супутників у дорозі покликана аудіосистема Alpine з 6-динаміками, сабвуфером та підтримкою Apple CarPlay/Android Auto.

Підвіску допрацювали, щоб покращити прохідність на бездоріжжі. Зокрема, шляховий просвіт збільшили на 35 мм. Стандартний 4-циліндровий двигун замінили 5,3-літровим атмосферним V8, який має у своєму арсеналі 355 к.с. та 519 Нм. Він працює в парі з 6-ступіневою автоматичною трансмісією. З урахуванням збільшення потужності встановили більш міцні півосі та елементи приводу. Штатну гальмівну систему замінили більш ефективну з дисками збільшеного діаметра і 6-поршневими механізмами.

Defender V8 Hardtop буде випущений обмеженим тиражем, а його ціна стартує із 235 тисяч євро ($250 тис.).

Джерело: Обозреатель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація