АРМА МОТОРС – офіційний автомобільний партнер «Битви Титанів 2016»

16 вересня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

АРМА МОТОРС – лідер з продажів автомобілів Renault цього року буде на «Битві Титанів-2016» і знайомитиме Вас з автомобілями комерційної лінійки Renault – MASTER, TRAFIC та DOKKER VAN, а також з уже відомим Renault DUSTER та новинкою KADJAR.

Бренд Renault в Європі уже 18 років як є маркою №1 в сегменті комерційних автомобілів. Авто Renault – це Ваші надійні помічники в бізнесі. У нас Ви можете знайти автомобіль на свій смак, свої потреби та необхідності.

Renault MASTER – авто, що призначене для перевезення габаритних вантажів. Пропонується у варіанті фургона та в модифікації шасі-кабіни. Остання використовується для переобладнання в автомобіль спеціального призначення – промтоварний, бортовий, ізотермічний фургон.

Renault DOKKER VAN – вантажний автомобіль, невеликого розміру. Компактвен може вмістити в себе вантаж об’ємом від 3 300 л. Окрім об’єму багажного відділення, авто може похвалитися ще і доступною ціною.

Renault TRAFIC – автомобіль, що ідеально підійде для перевезень пасажирів – туристів, спортивних команд чи просто подорожей всією сім’єю. Інженери компанії Renault потурбувалися про те, щоб Ваші поїздки та поїздки Ваших супутників були в повному комфорті і отримували максимум задоволення.

Комерційне авто Renault від АРМА МОТОРС – це не просто автомобіль, це справжній напарник Вашого бізнесу!

Також на «Битві Титанів 2016» у Вас буде можливість познайомитися ще ближче з Renault DUSTER, який любить пригоди, та справжнім «хижаком» серед легкових автомобілів – Renault KADJAR.

Вибирайте собі авто по духу, по стилю життя в АРМА МОТОРС! Серед автомобілів Renault Ви точно знайдете собі друга!

Познайомитися ближче з автомобілями – подивитися «наживо» та оцінити переваги експлуатації у Вас буде можливість 22-23 вересня, відвідавши «Битву Титанів-2016».

Чекаємо на Вас!

Щиро Ваша команда Арма Моторс!

Ми працюємо для Вас з 8:00 по 20:00, без вихідних, за адресою Кільцева дорога,18. Тел. (044) 490 23 00

«АРМА МОТОРС» «АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.

перейти на сторінку компанії
Джерело: АРМА МОТОРС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація