Армія США розпочала тести електричної версії легендарного «Хамві»

Армія США розпочала тести електричної версії легендарного «Хамві»

12 квітня 2024
1

Легендарний американський тактичний всюдихід HMMWV отримав електричну версію, яку почали тестувати в армії США. Про це повідомляє Defence Blog.

Програма RCCTO Tactical Hybrid Electric Vehicle передбачає оснащення гібридною силовою установкою для низки переваг: безшумний режим роботи, висока мобільність і тихе пересування, а також можливість підключення зовнішніх систем завдяки електродвигуну «Хамві». Все це має розширити можливості військових у польових умов.

За словами Майкла Е. Фостра, старшого директора проєктного офісу з розробки прототипів для швидкого придбання, армія хоче отримати гібридний тактичний всюдихід, який дозволяє мінімізувати теплове випромінювання і звуковий профіль.

У підсумку постійні роботи армії США над гібридними автівками мають призвести до зменшення викидів в атмосферу. Окрім HMMWV аналогічні роботи ведуться для БТР Styker. Військові отримають можливість випробувати електричні технології в умовах, наближених до реальних військових сценаріїв. Випробування дають інформацію про продуктивність і ефективність транспорту з гібридною силовою установкою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Reallice  

Які ще викиди, вони там завели відділ для людей з особливими потребами?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація