АІС пропонує обміняти вживаний автомобіль на авто KIA або Hyundai з пробігом з Кореї!

18 листопада 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У мережі АІС протягом одного дня можна вигідно продати свій старий уживаний автомобіль та поїхати додому на щойно пригнаному автомобілі з Кореї бренду KIA або HYUNDAI, який буде вигідно відрізнятися своєю якістю, стильним зовнішнім виглядом, комфортною експлуатацією та екологічністю.

Так, на обмін Клієнтам, у мережі АІС пропонуються:

  • авто з газовими двигунами LPi 5 покоління встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі в Кореї - Kia К5 (Optima) та Hyundai Sonata;
  • економічні дизельні позашляховики Hyundai IX35/Tucson, Hyundai Santa FE, Kia Sportage.

Усі авто вже сертифіковані, розмитнені та доступні до покупки за одними з найкращих цін на українському авторинку. Пропоновані автомобілі обладнані: коробкою автомат, кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, підігрівом сидінь, склопідйомниками, електропакетом, моніторами та камерами заднього виду.

Основні переваги автовикупу та обміну автомобіля в АІС:

  • безкоштовна та справедлива оцінка ринкової вартості авто;
  • виплата 100% вартості за викуплений автомобіль одразу на місці;
  • продати, купити чи обміняти авто з пробігом можна протягом одного дня;
  • оформлення всіх документів та оперативне усунення всіх непередбачених проблем;
  • клієнт не ризикує бути ошуканим непорядним покупцем або перекупником з авторинку.

Придбати автомобіль можна взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо об'єднати послуги трейд-ін та автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується як перший внесок за покупку будь-якого автомобіля бренду KIA або HYUNDAI з пробігом з Кореї!

Нагадаємо, що зараз у мережі АІС діють вигідні кредитні пропозиції на купівлю авто брендів KIA або HYUNDAI:

Авто можна придбати в кредит без довідки про доходи, діють вигідні відсоткові ставки, фіксовані в гривні* – умови кредитування одні з найвигідніших на ринку. Клієнт може обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна дізнатися на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки щодо платежів та подати заявки на отримання кредиту. Купити авто з пробігом можна також і в лізинг. * Покупці юридичних осіб отримують повне відшкодування ПДВ.

Також, варто зазначити, що при покупці авто з пробігом з Кореї в мережі АІС кожен клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривень. Так, Клієнт може бути впевненим в авто, що купується не менше ніж у новому, а у разі раптової несправності страхова компанія компенсує вартість ремонтних робіт.**

Більше інформації про послуги та автомобілі з пробігом на сайті.

Додаткову інформацію можна отримати на інформаційній лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

* Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

** Страхові послуги надає страхова компанія СК «УСО». Не більше 15 000 км пробігу. Інформація про компанію

Джерело: АІС

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами