АІС знижує ціни до 28 000 долл на позашляховики з пробігом з Кореї!

14 травня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Торгово-сервісна мережа АІС оголосила про розпродаж позашляховиків з пробігом, імпортованих з Південної Кореї. До покупки за зниженими цінами пропонуються одні з найпопулярніших в Україні моделей позашляховиків: Hyundai Tucson, Hyundai Santa FE и Kia Sportage пропонуються авто 2010-2016 років випуску, з пробігом від 70 до 208 тис.км., дизельними двигунами та автоматичною трансмісією. Знижки сягають 28 000 грн,* в залежності від моделі авто, року випуску та пробігу.

Так, наприклад, за спеціальними цінами можна придбати:

  • Hyundai Santa FE 2010 р.в., всього за 362 000 грн, знижка 28 000 грн;*
  • Hyundai Tucson 2011 р.в., за 362 000 грн, знижка 22 000 грн;*
  • Kia Sportage, 2016 р.в., за 502 000 грн, знижка 14 000 грн.*

Перевагою придбання авто з пробігом з Кореї в мережі АІС є те що, кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен.**

Всі автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні для тест-драйву, технічного огляду і діагностики. Пропоновані до покупки авто обладнані: кондиціонером, системами ABS і ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, підігрівом сидінь, склопідйомниками, електропакетом.

Відзначимо, що в мережі АІС, діють вигідні кредитні програми, так можна придбати позашляховик з пробігом з Кореї в кредит з першим мінімальним внеском від 10% або Лізинг.*** Також в мережі АІС діє програма Трейд-Ін. Так протягом одного дня можна вигідно продати свій старий автомобіль та поїхати додому на тільки що пригнаному кросовері з Кореї.

А якщо поєднати послуги трейд-ін та автокредит купити новий кросовер з пробігом з Кореї можна взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень! Сума викупу за машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, що АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому та відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

До покупки, також пропонуються і інші бренди та моделі авто з Південної Кореї і США: Kia Optima, Hyundai Elantra, Hyundai Sonata, Hyundai Grandeur, Honda CR-V Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5 Volkswagen Jetta та ін.

Загальний склад налічує понад 200 авто з пробігом.

Придбати автомобілі можна в торгових центрах АІС в містах: Київ, Харків, Запоріжжя, Миколаїв, Чернігів, Черкаси.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови їх придбання можна на сайті або по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України).

* Вказано максимальний розмір зниження ціни. Вказана ціна за одиницю товару за станом на 07.05.2021р. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.

** Послуги страхування надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

Джерело: АІС

Обговорення новини

vzv  

АИС, уху ели??

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація