Aston Martin показав унікальний суперкар для обраних

Aston Martin показав унікальний суперкар для обраних

16 серпня 2022
0

Опубліковано перші фото нового Aston Martin DBR22. Полегшений трековий суперкар презентують 19 серпня на ретро-шоу у Пеббл-Біч (США). Подробиці авто розкрили на офіційному сайті британської марки.

Новий Aston Martin DBR22 - сучасний наступник знаменитої моделі DBR1, яка виграла 24-годинну гонку в Ле-Мані в 1959 році. Поки що це концепт-кар, але не виключено, що авто випустять лімітованою серією.

Суперкар Aston Martin DBR22 за дизайном нагадує знаменитого предка - у нього довгий капот і характерні обтічники за сидіннями. А ось карбоновий обвіс, тоненькі діодні ліхтарі та величезні 21-дюймові диски - це сучасні риси.

В оздобленні салону використані шкіра та карбон. Лобового скла в авто немає, адже на треку водію та пасажиру все одно доведеться одягати шоломи. Його замінює невеликий прозорий козирок. Спортивні ковшеподібні крісла мають каркас з вуглеволокна.

Кабріолет побудований на базі купе Aston Martin DBS Superleggera та використовує його 5,2-літровий 715-сильний V12 з двома турбінами та 8-ступінчасту автоматичну КПП. Суперкар розганяється до 100 км/год за 3,4 секунди, а його максимальна швидкість досягає 319 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація