Aston Martin попрощається з культовою моделлю

Aston Martin попрощається з культовою моделлю

05 січня 2023
0

Компанія Aston Martin випустилп фінальну версію моделі DBS Superleggera, яка отримала назву DBS 770 Ultimate. Для продажу по всьому світу буде побудовано всього 499 екземплярів передньомоторного та задньопривідного GT, кожен з яких генеруватиме максимальну потужність 759 к.с.

Автомобіль має дебютувати на початку 2023 року. його будуть випускати як у кузові купе, так і кабріолет Volante, повідомили представники Aston Martin.

DBS 770 Ultimate отримає більше переваг, аніж просто підвищення потужності. Aston Martin заявив, що автомобіль матиме більш чітку та динамічну спрямованість порівняно з DBS Superleggera, а також унікальні деталі дизайну. Відеотизер вказує на нову решітку радіатора, яка є однією з унікальних деталей.

Хоча DBS 770 Ultimate також ознаменує кінець шляху легендарної моделі DBS, є шанс, що вона може повернутися у майбутньому. Паспортна табличка походить від оригінальної DBS, побудованої між 1967 і 1972 роками. Вона була відроджена 2008 року для DBS V12, а потім знову 2018 року для нинішньої DBS Superleggera.

Aston Martin готує багато нових продуктів. Вони включатимуть оновлення Vantage і DB11 в кінці цього року, запуск гібридного гіперкара Valhalla, що підключається, в 2024 році і запуск електричного спортивного автомобіля в 2025 році. Очікується, що 2026 року з'явиться електричний позашляховик. Планується також випуск нових модифікацій DBX, а також середньомоторний суперкар Vanquish.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація