Ательє ABT представило доопрацьований седан Audi RS3

Ательє ABT представило доопрацьований седан Audi RS3

06 жовтня 2022
0

Німецька тюнінгова компанія ABT запропонувала своїм фанам лімітовану серію спортивного седана Audi RS3. Модель одержала позначення RS3-R і буде виготовлена в кількості 200 екземплярів. Про це повідомляє преcслужба виробника.

Спортивний седан RS3 має у своєму арсеналі 407 «конячок» та 500 Нм крутного моменту. 2,5-літровий 5-циліндровий мотор з турбонаддувом працює в парі з 7-ступеневою автоматичною трансмісією, а реалізувати потенціал силового агрегату допомагає фірмова система повного приводу quattro. На розгін до першої «сотні» автомобілю потрібно 3,6 секунди, а максимальна швидкість досягає 290 км/год. Майстри компанії Abt вирішили не втручатися в роботу двигуна, а сконцентрували свої зусилля на точних налаштуваннях ходової частини, покращенні аеродинаміки та доопрацюванні зовнішності моделі.

Автомобіль отримав полегшені 20-дюймові ковані диски ABT High Performance HR20. Крім стильного дизайну вони дозволили знизити безпружинну масу. Також новинка отримала нову вихлопну систему із нержавіючої сталі та занижену підвіску з жорсткішими налаштуваннями та фірмовими стабілізаторами ABT Sports Stabilizer. Як опція покупцям пропонуються повністю регульовані амортизатори ABT.

Зовні RS3-R виділяється карбоновим обважуванням, що включає новий передній спойлер, корпуси дзеркал, накладки на передньому бампері і крилах, бічні спідниці та задній дифузор. У салоні з'явилися килимки для підлоги ABT, накладки на дверних отворах, декоративна символіка та ексклюзивне оздоблення.

Перші екземпляри ABT RS3-R побачать світ на початку наступного року. Ціни стануть відомими ближче до початку продажу.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація