Ательє ARES Modena випустить лімітовану версію Bentley Mulsanne Coupe

Ательє ARES Modena випустить лімітовану версію Bentley Mulsanne Coupe

06 березня 2023
0

Опубліковано перші фото Bentley Mulsanne Coupe. Розкішну модель випустять лімітованою серією. Про це повідомляється на сайті компанії ARES Modena.

Саме це італійське ательє, а не Bentley, створило купе. Хоча седан Mulsanne не випускають з 2020 року, в ARES Modena все ж таки вирішили повернути модель у виробництво і зробити її дводверною. Новачок став наступником Bentley Brooklands.

Тюнінг Bentley Mulsanne торкнувся кузова авто - його кардинально переробили. Від задніх дверей відмовилися, а передні подовжили. Крім того, збільшено кут нахилу задніх стійок даху. Примітно, що дах та двері виконані з карбону.

Салон Bentley Mulsanne Coupe оброблений шкірою та деревом. Передні сидіння у купе нові, а ззаду замість дивана встановлені два окремі крісла. За доплату доступний великий люк у даху.

Автомобіль оснащений стандартним 6,75-літровим V8 твін-турбо потужністю 512 к.с. У парі з ним працює 8-ступінчаста автоматична КПП. Максимальна швидкість становить 296 км/год. Динамічні характеристики не розголошують, але седан з таким двигуном розганяється до 100 км/год за 5,3 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація